Paardrijden en paarden coaching de unieke spiegel

Kom in verbinding met jezelf en je paard in twee maanden tot een unieke doorbraak

Meer verbinding met jezelf

Betere verbinding met je paard

Betere resultaten

Merk jij dat;

In dit programma ga je

Over Annemarie

Annemarie Ehren is coach en ondernemer.

Geboren in Twente en studeerde aan Nyenrode. Heeft een bedrijf helpen bouwen van 40 naar 500 medewerkers en de afgelopen 25 jaar mensen 1 op 1 of in teams begeleid naar een succesvoller en gelukkiger leven vanuit hun hart.

Mam, jij helpt mensen achter hun muurtje te kijken, naar wat er wel mogelijk is, aldus mijn 15 jarige dochter.

Meer verbinding met jezelf door paarden traject

Telefonische intake

Dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek om te kijken of dit programma bij je past. Ik denk heel graag met je mee. Jij vertelt jouw verhaal. Jouw verlangens. En ik geef een eerlijk advies. Dit gesprek is al de moeite waard, dat beloof ik je.

Paardencoaching

Tijdens deze coaching gaan we samen aan de slag. Ik stel vragen, jij vertelt. Samen met het paard spiegel ik jou en de magie begint. Aan het einde van dit gesprek heb jij de eerste inzichten en heb je een helder beeld van waar jij wilt staan na afloop van het traject. En daar heb je zin in!

Groepsdag

Van 10.00 tot 17.00 coaching in een kleine groep, ruimte voor paarden en persoonlijke aandacht

Paardencoaching

Tussen de groepsdagen, individuele sessie van 1,5 uur

Groepsdag

Van 10.00 tot 17.00 coaching in een kleine groep, ruimte voor paarden en persoonlijke aandacht

Paardencoaching

Na de zomervakantie een afsluitende paardencoach sessie

Een maand na de eerste dag vindt de tweede dag plaats, waarin we een verdere verdiepingsslag maken, met paardrijden en feedback. Door in de groep te werken, leer je van elkaar en door de tijd tussen de sessie

En verder..

Waarom paarden?

Paarden laten het onmiddellijk zien als je uit verbinding gaat met jezelf, de ander of je omgeving. Dit is het overlevingsinstinct van het paard, dat als soort miljoenen jaren op die manier in het wild heeft overleefd. Zij kunnen rustig grazen doordat het andere paard let op gevaar. Door elkaars hartslag, ademhaling en non verbale communicatie continue te scannen weten ze wat er om hen heen gebeurt en of het veilig is of niet. Ze staan continue met elkaar in verbinding. Van dit oeroude instinct kunnen wij gebruik maken.

Alles op een rijtje:

100% tevredenheidsgarantie

Doe mee met de doorbraak training. Als je na de telefonische intake en de eerste paardencoach sessie geen  waardevolle inzichten hebt gekregen, stoppen we het traject en krijg je je geld terug! Tijdens de telefonische intake onderzoeken wij of we de gewenste resultaten kunnen behalen.

Ervaringen

“Ik was altijd hard aan het werk totdat ik ging voelen en de verbinding met mijn paard ging koesteren en gebruiken”
Michel
Ondernemer
“Ik ben nog steeds stil van je paardencoaching.. .Hoe jij met je paard coacht, werkt enorm door, voelt onomkeerbaar en is zo puur dat alles wat naar boven wil komen, ook naar boven komt”
Sanne
Psycholoog
“De hard rode kabelbaanknoop in mij borst, waar ik zo last van had, is een roze zijden draad geworden die ik nu elke dag gebruik als mijn gids. Zo waardevol!”
Maaike
Ondernemer

“Wanneer mensen mentaal en fysiek in balans zijn, kunnen ze het gemakkelijkste paard leren rijden" Irene Snoek

Ervaringen

"Trento heeft mij echt wakker geschud En vervolgens heb ik het opgepakt. Ik wist dat ik tegen een depressie aanzat, maar niet wat de trigger was en nu wel. Trento liet de vurige energie in mij zien. Ik realiseer me dat ik t allemaal zelf doe of niet doe. Het is time to shine. En Trento heeft me het vuur in mij weer doen voelen”
Bea
Gebiedsmanager
“De sessie heeft me rust, ruimte en verbinding gegeven - bewust verbinden en durven blijven kijken”
Frits
Transitie Manager
“Ik heb het als een mooie blik naar binnen ervaren, een zachte liefdevolle spiegeling met mezelf, waarbij Annemarie uitnodigt om te voelen wat er onder de emotie zit"
Jerry
Ondernemer

Wil je ontdekken of dit traject geschikt is? Laat je gegevens achter dan bel ik je voor een gesprek over jouw specifieke situatie.