Reviews

Annemarie liet mij zien: 'Ik hoef niet keihard te werken om mezelf te bewijzen.' Na tien jaar zwoegen voor anderen, zorg ik nu moeiteloos voor mezelf. Ik zie geld nu als een vorm van energie. En iedereen zegt nu "Jerry, wat ben je veranderd, wat is er met jou gebeurd, je ziet er zo relaxed uit!"
Jerry Hubregtse
Ondernemer
5 jaar geleden maakte ik de grote stap naar het onbekende. Op zoek naar mijn echte drijfveren. En wat ziet mijn (werkende) leven er nu anders uit! Elke dag met plezier naar kantoor (of lekker thuis), waar ik de zaken op mijn eigen manier aanpak. Onder begeleiding van de persoonlijke en kundige coaching van Annemarie werd mijn droom helder.
Rob Gelissen
Ondernemer
Annemarie is een krachtige coach die je scherp wijst op je functioneren en hoe dit uitstraalt naar mensen in je omgeving. Naast deze aandacht voor menselijke en organisatie-culturele aspecten heeft ze een grote mate van business sense, ze geeft namelijk continue feedback m.b.t. business performance / voorstellen. Haar uitstraling is no-nonsense, ze wil altijd weten wat iets oplevert en hoe succes er uitziet.
Coen Reinders
Ondernemer
Video afspelen

Rob Gelissen vertelt in deze video wat het coachingstraject hem heeft gebracht.

Video afspelen

Marco Bras omchrijft in deze video mijn aanpak van een coachingstraject.