Hoe weet je of een doorbraak nodig is?

Vóór de doorbraak is er veel twijfel in jouw leven. Het schuurt. Je weet dat er meer in je zit, maar je kunt het net niet beetpakken. Je laat je beïnvloeden door de meningen van anderen om je heen. Alles kost je energie. Je bent super hard aan het werk, maar komt niet vooruit.

Je realiseert je steeds meer dat de dingen die je elke dag doet steeds minder aansluiten bij jouw talenten. Mensen begrijpen je niet. Je voelt onrust. Het zeurt in je maag of in je nek.

Alsof je in een achtbaan bent gestapt sinds je studie waar je nog steeds in zit. Je blijft rennen om de verwachtingen van anderen te vervullen, je redt het allemaal op het nippertje, te vaak heb je het gevoel dat jij achter het net vist.

Steeds meer tijd in de week en het weekend heb je nodig om weer op te laden. In je opvoeding heb je geleerd om niet te lullen maar te poetsen. Dus je gaat vooral dooooor.

Wat is een doorbraak?

Een doorbraak realiseer je als jij je bewust wordt van jouw belemmerende overtuigingen en angsten. En deze omarmt. Dan kun jij vanuit liefde voor jezelf deze overtuigingen loslaten. Waardoor er een nieuwe werkelijkheid ontstaat. Hierdoor creëer je zelf de ruimte om onvoorwaardelijk je hartsverlangen te leven en er nooit meer concessies aan te doen. Zo ontstaat vrij leven.

Hoe is het na een doorbraak?

Dan is het helder! Alsof het stil wordt. Jij weet wat klopt voor jou en wat je vervolgstappen zijn. Je ziet kraakhelder voor je waar je heen wilt en hoe je daar komt. Je voelt ontspanning en weet dat alles op dit moment precies goed is. En je durft los te laten en erop te vertrouwen dat het allemaal al goed is.

Je hoeft niet hard te werken, bent precies goed zoals je bent. Nu in dit moment.

Je komt de juiste mensen tegen, je spreekt een zin uit, waarvan je denkt; “hoe kan deze briljante zin uit mijn mond komen rollen?”. En de zin klopt en past precies, degene waar je het tegen zegt hoort je en wordt geholpen met jouw tekst. Het is alsof alles klopt in dat moment. Jij zit het universum niet in de weg. Maar jullie creëren samen.

Is je leven na een doorbraak dan perfect?

De uitdagingen in je leven zijn niet verdwenen, maar je voelt dat jij ze aan kunt. Je kunt er overheen kijken en ziet welke kansen er zo ineens om de hoek verschijnen. Hulp en kansen verschijnen ineens op je pad en je weet welke hulp je wel wilt en hoe je die uitnodigt.

Kansen groter dan gehoopt komen ineens langs en weet je te verzilveren. Alles lijkt ineens te lukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *