Verbinden is belangrijker dan hard werken

Ben je klaar om jouw eigen leven te gaan leven?

Merkt je dat?

Wil je graag?

Dat elke stap die je maakt bijdraagt aan het leven wat jij wilt. Dat elke dag steeds meer klopt voor jou. Dat je elke dag een stap dichter bij het leven komt wat 100% klopt voor jou. Dat je niet langer het gevoel hebt dat je steeds harder moet werken om te behouden wat je nu hebt, of te krijgen wat je wilt. Maar dat je weet wat klopt voor jou en dat je afscheid durft te nemen van wat en wie niet meer klopt voor jou. Dat je niet langer leeg loopt op alles wat de hele wereld van je vraagt. Maar durft te kiezen voor jezelf. Elke dag een beetje meer.

Over mij

Ik word blij van energie die weer gaat stromen, als overtuigingen niet waar blijken te zijn en het toch echt anders kan. Als het geloof terugkomt in iemands ogen, ik het kleine jongetje of meisje in iemand weer wakker zie worden. De rust in de ademhaling hoor terugkomen, de spierspanning in de rug zie ontspannen. Alles is al aanwezig in jou, maar soms zie je het even (of al langere tijd) niet meer.

En dat terwijl de klok door tikt. Die nooit meer bij geschreven wordt op jouw tijdsbank rekening, de tijd verstrijkt waarmee je jouw waarde kunt toevoegen aan de wereld. Waarin je wel dat voorbeeld voor je kind kunt zijn of de liefde van je leven naast je op de bank kan zitten. Het gaat niet zo goed met onze wereld, volgens mij hebben we elk talent nodig wat daar een bijdrage aan levert, voor onze kinderen en klein kinderen.

Annemarie

doorbraak coach

Doorbraak traject leiders

Realiseer jouw doorbraak

In 3 maanden jouw doorbraak naar het leven wat klopt voor jou!

Paardrijden en coaching

Meer verbinding met jezelf

en het paard in 2 maanden doorlooptijd

Ervaringen van anderen

5 jaar geleden maakte ik de grote stap naar het onbekende. Zonder baan op zoek naar mijn echte drijfveren. En wat ziet mijn (werkende) leven er nu anders uit! Elke dag met plezier naar kantoor (of lekker thuis), waar ik de zaken op mijn eigen manier aanpak. Me niet meer inhou als ik denk dat het anders moet of kan. In volledige vrijheid als ZZP’er, zonder baas maar wel goed betaald. En ondertussen toewerkend naar mijn ultieme toekomstdroom. Een droom die als kind al is begonnen te groeien, maar in de loop van de jaren in het keurslijf van het standaard leven is vervaagd. Een droom die langzaam helder werd onder begeleiding van de persoonlijke en kundige coaching van Annemarie en haar team. En die droom bleek niet eens zo onmogelijk om in stapjes naar toe te werken. Onder begeleiding stap voor stap de bergen, heuvels en drempels benoemen, erkennen, beklimmen en overwinnen. Durven kiezen en niet stoppen bij een tegenslag. Het heeft mij van bankier gebracht naar Manager Operations bij een Rail Goederenvervoerder. Waar ik zelf mijn eerste goederentrein heb gereden en ben doorgegroeid naar het MT. Op weg naar mijn droom: met de goederentrein hulpgoederen naar mensen in nood brengen. Wel zelf rijden natuurlijk.
Rob Gelissen
Interimmanager Lean
Annemarie, helpt je bewust te zien waar je steeds van weg kijkt, waar je liever omheen draait in plaats van aan te gaan , samen zoekt ze met jou de plek waar de schat ligt, En helpt je daarbij waar het super spannend voelt. Liefdevol nodigt ze je uit om samen te gaan kijken . Zo keek ik stap voor stap waar ik mezelf saboteerde en mezelf liet weghouden van mijn passie. Ze heeft me laten zien dat ik mijn leven lang vaak heb laten domineren door mijn behoefte aan erkenning en waardering van anderen in plaats van de liefde voor mezelf en aandacht voor alles wat mij dierbaar is. De doorbraak die ik door haar coaching heb weten te bereiken is een zeer waardevolle die ik altijd zal blijven koesteren.
Jerry Hubregtse
Ondernemer
Annemarie is een ondernemende driving force met oog voor mens en omgeving. Wéét wat er speelt in de wereld en ziet waar zaken, idealen en mensen heen gaan. Door dit grotere plaatje overziet Annemarie ook wat hoofd en bijzaak is en helpt ze de juiste bloemen in je boeket water te geven. Ambitieus en gedreven, analytisch en mensgericht. Bovenal liefdevol verbinden.  
Jenneke Welmers
Verbinder

Gratis weggever titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla at lacus id augue volutpat posuere. Praesent posuere dictum elementum. Nunc porttitor molestie sem. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Suspendisse potenti. 

Blogberichten voor jou

Ondertitel

Loslaten

Vandaag ga ik mijn zolder opruimen. Alleen wat ik wil meenemen als ik verhuis mag blijven. Ik merk dat ik

Lees verder »

Janneke 100% vrij

Janneke is 30 jaar, heeft haar studies succesvol afgerond en een leuke baan gevonden in de consultancy in de utility

Lees verder »

Heb je een vraag?

Ondertitel